Diş Hekimliği Fakültesi Kurumlarla İşbirliğini Sürdürüyor

Şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile kamu kurum çalışanlarının muayene ve tedavilerini yapan Diş Hekimliği Fakültemiz, ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla yaptığı protokollere devam ediyor.

Bu kapsamda; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarının, 15 Temmuz Şehitleri Polikliniği’nde muayene ve tedavilerinin yapılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

İmza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kadir Boztepe, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Doç. Dr. Recai Zan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sinan Aktaş, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Aydın Karahan katıldı.

İmza töreninden önce açıklama yapan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kadir Boztepe, “Bugün bir protokol imzalayacağız. Kurum çalışanlarımızın bu hizmetten faydalanması için imkân sağlayan Rektörümüze, Dekanımıza ve çalışanlara teşekkür ediyoruz. Kendilerine şehrimize bu hizmeti kazandırmalarından dolayı minnettarız. Çalışma arkadaşlarımızın memnun olacağı bu hizmeti sunduğumuz için gururluyuz.” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise 15 Temmuz Şehitleri Polikliniği’nin göreve geldikleri ilk aylarda açıldığının altını çizdi ve şunları kaydetti:

“Öncelikle şehit yakınlarına, gazi ve gazi yakınlarına hizmet veriyorduk. Bu tedaviler bittikten sonra da ilimizde bulunan kurumlarla yaptığımız protokollerle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün yeni bir protokol daha yapıyoruz. Bu protokolde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında protokol yaparak bu kurumlarda çalışanları, ailelerini tedavi edeceğiz. Devam eden protokollerimiz var. En son Sivas İl Müftülüğü ile protokol yapmıştık. O arkadaşlarımız da bugün tedavi oluyorlar. Dekanımıza, Dekan Yardımcılarımıza ve görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”

Protokolün ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcıları, kurum müdürleri ve yanındakilerle birlikte 15 Temmuz Şehitleri Polikliniği’ni gezdi.

Poliklinikleri gezerken daha önce protokol imzalanan İl Müftülüğü personelinin de ilk muayene ve tedavileri gerçekleştirildi. Tedavi gören İl Müftü Yardımcısı Harun Özkan, “Bugün sanıyorum 100’e yakın personelimiz muayene ve tedavi amacıyla buraya gelecekler. İlk grup olarak bizler geldik. Yapılan hizmetten dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


 



Haber Tarihi : 21.01.2019

AYLARA GÖRE HABERLER