Üniversitemiz, Sanat Günlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Bilimin yol göstericiliğinde çağdaş eğitimi düstur edinen Üniversitemiz, bir büyük kültürel faaliyete daha ev sahipliği yapıyor.

Resim, müzik, heykel, fotoğraf alanlarındaki gelişmeleri ve bu alanlardaki akademik çalışmaları ele almak amacıyla Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Uluslararası Cumhuriyet Sanat Günleri Sempozyumu düzenleniyor.

Prof. Dr. Erol Başara, Prof. Dr. A. Hakkı Turabi, Prof. Dr. Gülçin Yahya Kaçar gibi hem Üniversitemizden hem de Türkiye çapındaki akademisyenlerin bildiri sunduğu sempozyum, sanat alanındaki “Güncel Sanatta Yaratıcılık Sorunu” başlığı altında birçok konuya eğiliyor.

Sanat Günleri Sempozyumu kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine yönelik atölye çalışmaları da yapılıyor.

18 Nisan’da başlayan sempozyum 3 gün sürecek.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch VİZYON 58

www.youtube.com/watch SRT