Yıldızeli MYO'dan Liseli Öğrencilere Tanıtım

Yaklaşan üniversiteye giriş sınavları öncesinde Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarınca liseli öğrencilere meslek yüksekokulu tanıtıldı.


Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Gülay Demir, Öğr. Gör. Burak Dinçel ve Öğr. Gör. Alper Eyinç tarafından gerçekleştirilen tanıtım programları orta öğretim öğrencilerince büyük ilgi gördü. 

Program kapsamında Sultan Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldızeli Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Yıldız Beldesi İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yıldızeli Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yavuz Beldesi Fahrettin Arar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde son sınıfta okuyan öğrencilere üniversiteye giriş sınavı hakkında bilgiler verilerek Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nun bölümleri tanıtıldı.

İlginin yoğun olduğu tanıtım toplantılarında aday öğrencilerin sorularını cevaplandıran öğretim elemanları, adayların Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nu tercih etmeleri durumunda hangi avantajlara sahip olacaklarını ve mezun olduktan sonra iş imkânlarının neler olduğu konusunda bilgi vererek Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nu tercih etmeye davet ettiler.
 



Haber Tarihi : 09.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER