60.000 Fidan Toprakla Buluşuyor

Üniversitemiz ve Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolle Üniversitemiz personel ve öğrenci sayısı kadar fidan, toprakla buluşacak.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Genel Sekreter Yardımcımız Alper Duran, Sivas Orman İşletme Müdür Vekili Sefa Duman katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemizde görev yapan personelimiz ve öğrencilerimizle her yıl birer adet fidan dikilmesini planlıyoruz. Üniversite olarak yaklaşık 60.000 nüfusa sahibiz. Bu yıl başlayarak sonraki yıllarda da Üniversitemiz yerleşkesi içerisinde ve Meslek Yüksekokullarımızın bulunduğu ilçelerimize protokolün gereği olan fidan dikilme faaliyetlerini yerine getireceğiz. Ben Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz’e teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından konuşan Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, “Genel Müdürlüğümüz Üniversitelerimizi Ağaçlandırılıyor’ projesi kapsamında bugün Cumhuriyet Üniversitesi ile bir protokol imzalıyoruz. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz karşılıklı protokolü imzalayarak projeye başlattılar.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

 

www.youtube.com/watch SRT

www.youtube.com/watch  KANAL 58

 



Haber Tarihi : 14.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER