Üniversitemiz Voleybol Takımı Playofflarda

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele eden Üniversitemiz Spor Kulübü (CÜSK) ile Ordu Çamlık Spor arasında playoff ‘a kalma maçı düzenlendi.

Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakaya Vali Davut Gül, Vali Davut Gül’ün Eşi Gülden Gül Hanımefendi, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın Eşi Emine Yıldız Hanımefendi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın ile çok sayıda sporsever katıldı.

8 grupta toplam 104 takımın mücadele ettiği Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nde Üniversitemiz Spor Kulübü, Ordu Çamlık Spor‘u 3-0 yenerek son on altı takım arasına girmeyi başardı.

Aldığı bu başarılı sonuçla Üniversitemiz Spor Kulübü 3-6 Mart 2018 tarihleri arasında Muğla’da düzenlenecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu 1. lige yükselme playoff maçlarına katılmaya hak kazandı.

Maçın ardından Vali Davut Gül ve Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Üniversitemiz Spor Kulübü oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber Tarihi : 19.02.2018