TSK Armoni Mızıkası Üniversitemizde Konser Verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Üniversitemizde konser verdi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, Türk Silahlı Kuvvetleri  Armoni Mızıkası'nın orkestra üyeleri, çok sayıda eser icra etti.

Konsere Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Ömer Ertuğrul Erbakan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, il protokolü, askeri erkân, STK temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Orkestra şefliğini Tarık Tal’ın yaptığı ve iki bölümden oluşan konserde Gökçe Nur Semerci de solist olarak iki eser seslendirirken konserin ikinci bölümünde Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi Kürşat Taydaş orkestraya bağlaması ile eşlik ederek farklı bir renk katarak adeta dinleyenleri büyüledi.

Haber Tarihi : 22.11.2017