İş Arama Becerileri ve Mülakat Teknikleri Semineri Düzenlendi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu iş birliği ile “İş Arama Becerileri ve Mülakat Teknikleri “ adlı seminer düzenlendi.

Birçok alanda sektör tarafından talep edilen nitelikli eleman yetiştiren Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet sonrası kariyer planlaması yapmalarına yönelik düzenlenen programa, Türkiye İş Kurumu görevli uzmanları, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirilen ve İŞKUR uzmanları tarafından öğrenciler, mezun olduktan sonraki dönemde iş arama yöntemleri, öz geçmiş hazırlanması, iş mülakatında yapılması gerekenler ve nitelikli eleman olmak için yapılması gerekenlerin anlatıldığı seminer soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Haber Tarihi : 26.10.2018