Akademisyenlere Bilgisayar Dağıtımı Sürüyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın öğretim üyesi kadrosuna ilk kez atanan öğretim üyelerinin yanı sıra kamu kaynaklı bilgisayarı bulunmayan öğretim üyelerini de kapsayan “Her Öğretim Üyemize Bir Bilgisayar” projesi kapsamında bilgisayar dağıtımı devam ediyor.

 

Bu çerçevede Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ilk kez atanan veya kamu kaynaklı bilgisayarı bulunmayan Dr. Öğretim Üyeleri Ahmet Kemal Filiz, Neşe Yeldir ve Musa Polat’a bilgisayarları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Alim tarafından teslim edildi. 

 

Prof. Dr. Ahmet Alim konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bölümünde göreve başlayan hocalarımıza, Üniversitemizde bir gelenek hâline gelen bilgisayar dağıtımını gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun, diyelim. Hocalarımızın yolları açık olsun. Üniversite Hastanemizin kadrosu da böylece çok daha güçlenmiş oldu. İnşallah ileride çok daha güçlü bir kadroyla Sivas halkına hizmet vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 



Haber Tarihi : 28.07.2020

AYLARA GÖRE HABERLER