Cumhuriyet Üniversitesi Spor Tesisleri Daha Aktif Hâle Getiriliyor

 

Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde yer alan ve uzun zamandan beri bakımları yapılmayan spor tesisleri daha aktif hâle getiriliyor.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan spor salonları ve halı sahalarda incelemelerde bulunarak tesislerdeki eksikliklerin; bakım, onarım ve yenileme yapılabilecek kısımların tespitlerini yaptı.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ yapılan incelemelerin ardından yaptığı açıklamada,“Öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarının yanı sıra fiziki ve duygusal ihtiyaçları da vardır. Günümüzde bu ihtiyaçların karşılanabilmesi için öğrencilerimizi spora yönlendirmek, yeteneklerinin geliştirilmesine spor yoluyla yardımcı olmak ve sağlıklı kalabilmeleri temin etmek için spor yapmalarını teşvik edeceğiz. Üniversite olarak öğrencilerimize bu hizmeti en üst seviyede verebilmek için kolları sıvadık.” dedi.
 
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, yüksekokula ait spor kompleksleri ile yeni ve eski kapalı spor salonu, fitnes salonu, halı saha, Cumhuriyet Stadyumu ve çevresi hakkında bilgi sundu.
 
Yapılan incelemeye, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan Vekili Muhlis Öztürk katıldı.



Haber Tarihi : 22.11.2016

AYLARA GÖRE HABERLER