Üniversitemizden (Özel) Engelli Personelimize Yönelik Güzel Bir Uygulama

Rektörlük bünyesinde açılan Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi’nin (CENGEL) girişimleriyle özel (engelli) personelimiz sabah evinden alınıp çalıştığı birimlere getiriliyor, akşam da çalıştığı iş yerinden alınarak evine bırakılıyor.

Tahsis edilen servis ve görevli personel ile engelli çalışanlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamaları adına uygulamaya konulan bu hizmet ÖZEL çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı.

Çalışanlarımız yaptıkları açıklamada, bu hizmetten çok memnun olduklarını, daha önce gidip gelirken servislerde çok büyük zorluklar, sıkıntılar yaşadıklarını, ancak bundan sonra uygulamaya konulan bu güzel ve örnek hizmet ile artık hiçbir sıkıntı ve zorluk yaşamadıklarını, görevli personel aracılığıyla evlerinden alınarak iş yerlerine, iş yerlerinden alınarak evlerine çok daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaştırıldıklarını ifade ederek bu uygulamanın hayata geçirilmesinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ettiler.

Haber Tarihi : 02.01.2017