Türkiye Eskrim Şampiyonası Üniversitemizin ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Üniversitemizin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 25-27 Haziran 2019 tarihleri arasından düzenlenen Türkiye Eskrim Şampiyonası, 20 üniversiteden 90 sporcu katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ile çok sayıda akademik ve idari personelimiz katıldı.

Üniversitemizin spora ve sporcuya verdiği öneme değinerek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Türkiye Üniversiteler arası eskrim müsabakaları bu yıl üniversitemizde yapılıyor. Yirmi üniversiteden eskrim sporu yapan 90 sporcu öğrencimiz katılıyor. Üç gün devam edecek ve çeşitli üniversitelerden gelen sporcularımıza başarılar diliyorum. Şehrimize üniversitemize hoş geldiniz.” dedi.

Rektörümüz şampiyonanın ilk gününde şampiyon olanlara madalyalarını verdi.

Üç gün süren ve kıran kırana geçen mücadeleler sonunda Düzce Üniversitesi Türkiye Takım Şampiyonu oldu.

Haber Tarihi : 03.07.2019