Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Koyulhisar ve Suşehri İlçelerinde Bulunan Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarında İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ilçelerde bulunan yüksekokulları ziyaretleri kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç ile birlikte Koyulhisar Meslek Yüksekokulu, Suşehri Sağlık Yüksekokulu, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokuluna giderek incelemelerde bulundu.

 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız Koyulhisar ilçesi ziyaretlerinde okul Müdürü Doç. Dr. Ömer Aslan’ı makamında ziyaretinde “ Bugün KYK İl Müdürümüz ile birlikte Sivasımızın şirin ilçesi Koyulhisar’ı ve daha sonra da Sivas’ın bereketli ilçesi Suşehri’yi ziyaret edeceğiz. Bu ziyareti; okullarımızın eksiklerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ile hasbihâl etmek amacıyla yapmayı planladık. Öğrencilerimizin ve personelimizin bizleri yanlarında görmekten mutlu olduklarını hissetmek bizi ziyadesiyle memnun etti.” şeklinde konuştu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Koyulhisar MeslekYüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Aslan ile birlikte daha sonra Koyulhisar Kaymakamı Mustafa Güngör ve Belediye Başkanı Osman Espileli’yi makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
 
Koyulhisar ilçesinde bulunan öğrenci yurtları ziyaretlerinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Suşehri Sağlık Yüksekokulu ile Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.
 
Ziyarette Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Tuğut ve Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülay Ercins ile görüşen Rektör Prof. Dr. Yıldız her iki okul hakkında okul müdürleriyle görüş alışverişinde bulundu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, KYK Müdürü Tunç ve okul müdürleriyle birlikte daha sonra Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamlarında ziyaret ederek ilçedeki yüksekokullar hakkında sohbet etti.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç daha sonra Suşehri’nde bulunan öğrenci yurtlarını gezerek öğrencilerin sorunlarını dinlediler.



Haber Tarihi : 23.11.2016

AYLARA GÖRE HABERLER