İl Koordinasyon Kurulu Üniversitemizin Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2019 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlendi.


Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Valimiz Salih Ayhan, Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


Koordinasyon gerektiren konuların konuşulduğu toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Bizim açımızdan koordinasyonu gerektiren konu öğrencilerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde yurtlarından üniversitemize, üniversitemizden de yurtlarına taşınması noktasında iş birliğine ihtiyaç duyulmaktadır.” ifadelerini kullandı.


Vali Salih Ayhan ise “Üretim istihdam noktasında önceliklerimizi iyi analiz edip bu noktaya yoğunlaşırsak bu çok iyi olur. Kurumların birbirlerinden gelen talepleri noktasında yardımcı olmalıyız. Kamu menfaatinin ön plana çıkarıldığı kamu menfaatine zarar verilmediği sürece atılacak her adımınızın olumlu karşılığını görürüsünüz. Toplumumuzun talep ve beklentileri bu noktada çok fazladır. Koordinasyon ve yardımlaşmamın arttırılmasında ve kaynakların daha etkin, verimli ve tasarruflu kullanılmasında hepimizin sorumluluk bilinci içinde görev yapacağına inanıyorum. Bu toplantılar aslında bir iç muhasebe gibidir. Bizler de bugün yatırımlarda ne noktadayız, sıkıntılarımız var mı, herhangi bir koordinasyon eksikliğimiz, tıkanan aşamamız var mı? Şeffaf bir şekilde konuşacağız. Aynı dil, aynı duygu ve aynı heyecanla çalışacağız" dedi.



Haber Tarihi : 11.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER