Kurumlarla Yapılan Eğitime Dayalı Protokoller Artıyor

 Üniversitemiz ile Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü (Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü) arasında “Sosyal, Sanatsal ve Bilimsel İş Birliği” toplantısı gerçekleştirildi.

Protokol; Rektörlüğümüz ile Millî Eğitim Müdürlüğü Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü arasında devam eden; Özel Yetenekli Öğrencilerin bilimsel ve sanatsal düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üreten problem çözen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak, araştırmaya ilişkin işbirliğini geliştirmek üzere gerekli şartları düzenlemeyi amaçlıyor.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Bilim Sanat Merkezi’nde özel yetenekli öğrencilerimiz var; bunlar çeşitli çeşitli okullardan ve çeşitli sınıflardan gelip orada eğitim görüyorlar. Bu öğrencilerimizin, Üniversitemizin eğitim, tıp, mühendislik alanlarından yararlanmasını istiyoruz. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız dedi.

 Millî Eğitim Müdür Vekili Harun Tan ise, “Üniversiteyle ilk defa bu kadar iç içe olmaya başladık, kurumlar arası iş birliğinin güzel bir örneğini gerçekleştirdik, bu açıdan sayın Hocamıza teşekkür ediyoruz.” dedi.



Haber Tarihi : 09.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER