İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Kadir Özköse katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, konuşmasında deprem bölgesinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi olarak yapılan yardımları ve deprem bölgesindeki öğrencilerimize yapılacak olan yardımları anlattı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı olarak deprem bölgesindeki öğrencilerimize yardım hazırlıkları yapıldığı açıklamasında bulundu.

Konuşmanın sonunda deprem bölgesinde vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı diledi.

Toplantıda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, deprem bölgesindeki sorunlar hakkında konuşma yaptı. Daha sonra akademik ve idari personelin uzaktan eğitim süreci ile yapılacak olan hazırlıklar hakkında bilgiler verdi.

Haber Tarihi : 23.02.2023