Rektörümüz Vakıf Bünyesindeki İşletme Sahipleriyle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Üniversitemiz Vakfı bünyesindeki iş yerlerinde hizmet veren işletmeciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Personel yemekhanesi protokol salonunda gerçekleşen kahvaltı programına Rektörümüz Yıldız, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim ve vakıf bünyesindeki işletme sahipleri katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Vakıf Genel Sekreteri Ahmet Alim, “Yönetime geldikten sonra Sayın Rektörümüz, ‘arkadaşlarla bir tanışalım, böyle bir toplantı yapalım’ dedi. Biz sizlerin sıkıntılarına, dertlerine yabancı değiliz, hep beraber buradayız, hep beraber birtakım şeyler yapmak istedik. Sizlerin ne derdi ne sıkıntısı varsa bunları konuşalım istedik, verimli bir toplantı geçmesini diliyorum.” dedi.

Rektörümüz Yıldız konuşmasında, “Sizlerle kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Burada Üniversitemize, öğrencilerimize hizmet veriyorsunuz. Hem sizin problemlerinizi bir konuşalım. Biz neler yapabiliriz, daha güzel hizmet nasıl sunabiliriz, bize gelen öğrenciler bizlere emanet, sizin çocuğunuz da olabilir, akrabanız da olabilir. Şehir dışından gelen öğrenciler gittikleri yerlerde hem Üniversitemizi hem de kaliteli hizmeti anlatacaklar, bu da ilimizin en önemli reklamıdır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından işletme sahiplerinin sıkıntıları dinleyen Rektörümüz Yıldız, öğrencilerimizin ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması konusunda uyarılarda bulundu.



Haber Tarihi : 23.02.2017

AYLARA GÖRE HABERLER