Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a Ziyaretler Sürüyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Üniversitemizin akademik ve ilmî yönden gelişerek hak ettiği yere gelmesi için ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile görüşerek Üniversite şehir iş birliğinin daha üst seviyeye gelmesi için büyük çaba gösteriyor.

Bu kapsamda; Sivas Valimiz Davut Gül, Millî Türk Talebe Birliği Genel Başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Göktürk Fırat, Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Başkanı Vahit Coşkun, Büyük Sivas Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sercan Çetinel, Sultan Şehir Öğrenci Derneği Fatih Yıldız, Doğa Koleji öğretmen ve öğrencileri Rektörümüz Alim Yıldız’ı ziyaret ederek görevinde başarı dilediler.

Rektörümüz Yıldız ise ziyaretçilere iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek birlikte hareket edip şehirle Üniversite arasında işbirliğini geliştireceklerini ifade etti.



Haber Tarihi : 08.04.2017

AYLARA GÖRE HABERLER