Şarkışla Âşık Veysel MYO Tarafından Doğaya Yem Bırakıldı

Ağır kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu personel ve öğrencileri tarafından doğaya yem bırakıldı.

Şehri etkisi altına alan kar yağışı sonucu yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanlarının aç kalmaması amacıyla Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerle yapılan organizasyon çerçevesinde Kanak Barajı bölgesine arpa, saman ve ekmek bırakıldı.

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yaban hayvanlarının ekolojik dengenin en önemli unsurları arasında yer aldığı ve bu dengeyi korumak adına hayvanlara yem bırakıldığı ifadelerine yer verildi.

Haber Tarihi : 12.02.2020