Vali Davut Gül’den Divriği Nuri Demirağ MYO ziyareti

Vali Davut Gül, çeşitli temaslarda bulunduğu Divriği gezisinde, “Divriği Geleceğini Kodluyor Projesi” kapsamında Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Vali Davut Gül, ziyarette Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin Kartal’dan öğrencilerinin talepleri, açık bulunan bölüm, program ve eğitimle ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Divriği Nuri Demirağ Yüksekokulumuz, Divriği Kaymakamlığı, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen “Divriği Geleceğini Kodluyor Projesi” kapsamında yüksekokulda kurs alan orta öğretim öğrencileri ile görüşerek bilgisayar laboratuvarlarını gezen Vali Davut Gül, temel elektronik, oyun geliştirme, robotik ve kodlama kursları ile ilgili kurs eğitmenleri Öğr. Gör. Kenan Koçkaya, Öğr. Gör. Lütfi Bayrak ve Hatice B. Taşkın’dan bilgi alarak, kursa katılan öğrencileri tebrik etti.

Haber Tarihi : 09.05.2018