Yıldızeli MYO Çanakkale Deniz Zaferi Programı Gerçekleştirdi

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu ve Genç Girişimciler Kulübü öğrencileri tarafından “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” gerçekleştirildi.

Öğretim Görevlisi Alper Eyinç koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programa Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Sultan Erkan Kariper, Arif Akbaş ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program şehitler için Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an tilavetinin ardından konuşma yapan Kaymakam Keskin, “Bu cennet vatanı bize armağan eden, bizim için gözlerini kırpmadan şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, biz de bu topraklara Çanakkale’de gösterdiğimiz o birlik ve beraberlikle ülkemize sahip çıkacağız. ” dedi.

Kaymakam Keskin’in konuşmasının ardından program şiirler ve video gösterimi ile devam etti. Program, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu bünyesindeki koronun hazırladığı kahramanlık türküleri ile sona erdi

Haber Tarihi : 20.03.2017