Üniversitemiz CENGEL Biriminden Güzel Bir Faaliyet

Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimimizin (CENGEL), görme engelliler için Sivasspor Binicilik ve Atlı Cirit Tesislerinde ata binme etkinliği düzenledi ve görme engelli kardeşlerimiz ata binerek gönüllerince eğlendi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Selman Deveci burada yaptığı açıklamada, “Biz Sivas’ta yaşayan görme engelliler olarak Rektörümüzden ve CENGEL birim sorumlusu Prof. Dr. Recep Toparlı Hocamızdan görme engelli kardeşlerimizin at çiftliğine götürülmesini istedik. At çiftliğinde arkadaşlarımızla birlikte o zevki biz de yaşamak istedik. Sağ olsun Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Bey ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı Hocamız bizleri kırmayarak bizleri ağırladılar. Burada başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Hocamıza ve bizden emeğini hiçbir zaman esirgemeyen, her türlü talebimizi yerine getirmeye çalışan Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi sorumlusu Prof. Dr. Recep Toparlı Hocamıza da çok çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 24.08.2017