Üniversitemizde, Prostat Kanserine Multidisiplinler Yaklaşım Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından Tıp Fakültesi Ek Derslik Binası’nda düzenlenen etkinliğe hekimler, sağlık çalışanları ile davetliler katıldı.

Etkinlikte katılımcılar Prof. Dr. Süleyman Ataus, ‘lokal ileri prostat kanserinde cerrahi tedavi’ ; Yrd. Doç. Dr. Esat Korğalı, ‘postprostotektomik inkontinans tedavi’ ; Yrd. Doç. Dr. Kaan Gökçen, ‘radikal prostotektomi sonrası efektil disfonksiyon’ ; Prof. Dr. Serdar Özkök, ‘definitif radyoterapi kime? Ne zaman?’ - Doç. Dr. Oğuz Galip Yıldız, ‘adjuvan ve salvage radyo terapi kime? Ne zaman?’ ; Doç. Dr. Necla Demir, ‘hormon rekrakter prostat kanserinde medikal tedavi seçenekleri’ adlı konularda katılımcılara bilgi verdiler.

Haber Tarihi : 22.09.2016