Rektörümüz Personelimizle Bayramlaştı

Kurban Bayramı münasebetiyle Rektörümüz ve yönetimimiz, personelimizle bayramlaştı.

Rektörlüğümüz tarafından geleneksel hâle getirilen ve Rektörlük makamında gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz, Rektör Danışmanlarımız ile personelimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız konuşmasında; bayramların birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günler olduğunu ifade ederek, “Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi ve saygının perçinlenerek geliştiği, birlik ve beraberlik duygularının en bariz bir şekilde hissedildiği özel günlerdir. İşte bu özel günlerin sevincini hayattalar ise anne ve babalarımızla, evlatlarımızla, komşularımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla yaşamak, bu günleri daha da anlamlı hâle getirecektir. Biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin, Sivaslı hemşerilerimizin, aziz Milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, bu mübarek günlerin insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Konuşmanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, programa katılan personelimizle tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Haber Tarihi : 15.08.2019