Akademik Unvan Değişikliği Programı Düzenlendi

 Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atanan akademik personelimiz için tören düzenlendi.

 

Üniversitemiz Merkezî Yemekhanesi’nde düzenlenen Akademik Yükselme Programına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı ve bir üst akademik kadroya atanan öğretim elemanları katıldı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Yeni kadrolarınız hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetleriniz olur. Her toplantıda da söylüyoruz; bilimsel çalışmalarda insanlık, ülkemiz ve üniversitemiz adına bir şeyler yapmamız lazım. Yaptığımız projelerden bir netice çıkmalı. Sadece bir yükselme için değil de insanlığın, ülkemizin ihtiyacı olan çıktıların elde edilmesi lazım. Çünkü 2018’de gördük, 2019’da da bunu göreceğiz gibi. Ülkemiz bir kuşatılmışlığın içinden geçiyor. Bizim bilim insanları olarak buna katkı sunmamız gerekiyor. Her alanda çalışmaya ve üretmeye ihtiyacımız var. Bir üniversitenin akademik başarısı hocaların çalışması ile ilgilidir. Bilim insanlarının önünü açmak, onları teşvik etmek ve onlara gerekli desteği vermek bizim görevimiz. Bunu da yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Fakat bilimsel çalışmalar siz de biliyorsunuz ki iki üç ay gibi kısa bir sürede bitecek çalışmalar değil, bazen yıllar sürebilir. En azından bir kısmının altyapısını oluşturuyoruz. İnşallah 2019-2020’de attığımız tohumların meyve verdiğini de göreceğiz. Böylece üniversitemizin daha iyi yerlerde olduğunu göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Bir üst kadroya atanan akademisyenler ise etkinliğin yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Rektörümüze ve yönetimine teşekkür etti.

 

Profesör kadrosuna atanan Prof. Dr. Nezih Hekim, Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Prof. Dr. Hüdaverdi Bircan; Doçent kadrosuna atanan Doç. Dr. Mahmut Akpınar; Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atanan Dr. Aycan Buldur, Dr. İclal Gökkuş, Dr. Netice Duman, Dr. İbrahim Atalar, Dr. Gamze Fahriye Pehlivan, Dr. Tuğba Demir’e Rektörümüz Yıldız, belgelerini ve hediyelerini verdi.

 

Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Haber Tarihi : 30.10.2018

AYLARA GÖRE HABERLER