Bahar Şenliği 2’nci Gün Etkinlikleriyle Devam Ediyor

Üniversitemiz 2019 Bahar Şenliği 2’nci gün etkinlikleriyle devam etti.


Bu kapsamında Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Şükran Bulut ve öğrencileri tarafından “Bahar Şenliği Resim Sergisi” düzenlendi.

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergiyi Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve eşi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, akademisyenler ve öğrenciler gezdi.

Serginin açılışı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Dr. Öğr. Üyesi Şükran Bulut, “Bahar Şenliği kapsamında sergi düzenledik. 2’nci sınıf öğrencileri ile sergilediğimiz serginin konusu Sivas’tan görüntüler oldu. Sivas’ta ki doğa ve tarihi eserler ile düzenlediğimiz sergide toplam 18 farklı eser bulunmaktadır.” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın yaptığı açıklamada “Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerinin düzenlediği resim sergisindeyiz. Bu değerli sanata katkılarından dolayı değerli öğretim üyemiz Şükran Bulut’a ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz. Görsellik açısından çok güzel bir sergi olduğu kanaatindeyim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

2019 Bahar Şenliği Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen programlar gün boyunca Taha Akgül Spor Salonu’nda devam etti. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gül’ün koordinatörlüğünde yapılan aktivitelerde BESYO öğrencileri Hazal Gözükara ve Pınar Akbulut etkinliklerin organize edilmesini ve gerçekleştirilmesini sağladılar.

BESYO Etkinliklerinin ardından Emre Yüceyurt, İlker Kandan, Ümit Karabulut ve Furkan Yıldırım’dan oluşan Grup String Band öğrencilerimize rock konseri verdi.

Coşkulu anların yaşandığı konserde öğrencilerimiz grubun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.
 



Haber Tarihi : 17.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER