SHMYO Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerinden Anlamlı Kermes

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına kermes düzenlendi.


Üniversitemiz Kültür Merkezi Sergi Salonu-2’de düzenlenen kermese Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektörümüzün eşi Emine Yıldız, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Akkoyun, il protokolü, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.


Kermesle ilgili açıklamada bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Akkoyun, “Bir yıl boyunca arkadaşlarımız materyal hazırladılar. Kendi hayal güçlerini kullanarak hem eğitici hem öğretici materyal ortaya koydular. Bugünkü kermeste bunları sergileyeceğiz. Buradan gelen maddi desteği de Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışlayacağız.” dedi.


Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan ise, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çok güzel eserler koymuşlar ortaya. Öğrencilerimizi yönlendiren hocalarımızı da tebrik ediyorum. Türkiye’nin geleceğine çok güzel kadrolar yetişiyor. Minik öğrenciler gerçekten çok şanslı olacaklar böyle öğretmenleri olacağı için. Çocukların zihinsel ve bedensel olarak gelişimlerini sağlayacak bu materyallerde emeği olan herkesi kutluyorum.” diye konuştu.


Kermese protokolün yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Kermesin gelirinin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlanması da katılanların beğenisini kazandı.



Haber Tarihi : 28.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER