Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Tez-Koop İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş başkanlığında Tez-Koop-İş Sendikası ve kurum yetkililerinin katılımıyla Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başlandı.

Bugün başlayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde, tüm tarafların memnuniyet duyacağı bir süreç ile sonuçlanması, Üniversitemiz için canla başla çalışan işçilerimizin haklarını daha iyiye götürmek amacıyla hareket edilerek mali imkanların el verdiği ölçüde emeklerinin karşılığını verme arzusunda olunduğu, sürecin en kısa sürede anlaşma ile neticelenerek hayırlar getirmesi temennilerinde bulunulmuştur.

Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumu olumlu bir havada gerçekleşmiş olup, ikinci oturumun 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Haber Tarihi : 23.09.2021