Üniversitemizde Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız,  Rektörlük görevini Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’tan devraldı. Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Faruk Kocacık, Prof. Dr. Alim Yıldız’a ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
 
Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız;  “Cumhuriyet Üniversitesi Bir Bilim Yuvasıdır.”
 
Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ise konuşmasında: “Bizi bu makama tensip buyuran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, devlet büyüklerimize ve bu aşamada yardımcı olan herkese, hocalarıma, bizimle birlikte yola çıkan arkadaşlarımıza ve Sivas halkına teşekkür ediyorum. Hiçbir makamın kişilere ait olmadığını biliyoruz. Devlette devamlılık esastır, seçim bitmiştir. Seçimden önce eğer bir kırgınlık varsa kendi adımıza unuttuk. Cumhuriyet Üniversitesi bir bilim yuvasıdır ve bundan sonrada böyle olmasını istiyoruz. Kurumsallaşmayı önemsiyoruz, kurumsallaşma adına yapacaklarımız var. Seçim öncesinde söylediklerimizin arkasındayız, bunları en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Bundan sonra konuşma değil iş zamanıdır. Kim Üniversitemize herhangi bir güzellik kattıysa hepsine müteşekkiriz. Bizlerde bu güzellikleri devam ettireceğiz.” ifadelerine yer verdi.     
 
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’a Rektörlük cübbesini giydirerek görevini devretti.
 



Haber Tarihi : 05.08.2016

AYLARA GÖRE HABERLER