Şarkışla'dan Kudüs Tepkisi

ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağını ilan etmesine bir tepki de Şarkışla’dan.

ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki göstermek amacıyla Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulumuzun da bulunduğu birçok kurum ve sivil toplum örgütü ABD’nin kararını protesto etti.

Basın açıklamasını okuyan Âşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, “Bugün, başta Kudüs olmak üzere Doğu Türkistan’da, Kerkük’te, Halep’te, Kırım’da Arakan’da Kafkaslar’da Eritre’de onuruyla mücadele eden kardeşlerimize yalnız olmadıklarını haykırmak için toplandık. ABD’nin Kudüs komplosu mukaddesatımızın sırtına inmek üzere kaldırılmış hançerdir ve bu hançer saplanırsa canı yanan, kanı dökülen, kayıplara sürüklenen yalnızca İslam âlemi olmayacaktır.” dedi.

Haber Tarihi : 11.01.2018