Koyulhisar MYO’da “El Ele Güvenli Geleceğe’’ Projesi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü “El Ele Güvenli Geleceğe” isimli projesi kapsamında Koyulhisar Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizle bir araya geldi.

 

2019-2020 eğitim-öğretim yılı kayıt ve yerleştirme döneminde Koyulhisar Meslek Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimiz, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ve Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince terör örgütlerinin öğrenciler üzerinde etkilerinin kırılması ve propaganda yaparak eleman kazanmasının engellenmesi amacıyla Sivas Valiliği koordinesinde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “El Ele Güvenli Geleceğe” proje kapsamında bilgilendirildi.

 

Meslek Yüksekokulu bahçesinde kurulan stantta yapılan etkinlikte projeye dâhil olan birimler tarafından öğrencilere terör örgütlerinin eleman temin etme yöntem ve süreçleri ve toplum destekli polislik hizmetleri hakkında yüz yüze görüşmeler ile broşür dağıtım ve afişler kullanılmak suretiyle bilgilendirmeler yapıldı.

 

Emniyet ekiplerince stant içerisinde ve çevresindeki misafirlere ayrıca kek ve meyve suyu ikram edildi ve öğrencilerimizin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.



Haber Tarihi : 08.10.2019

AYLARA GÖRE HABERLER