Sosyal Hizmette Girişimcilik

Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü tarafından “Sosyal Hizmette Girişimciliğin Rolü” isimli konferans düzenlendi.

 

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Sosyal Hizmet Uzmanı ve iş insanı Ufuk Coşkun'un konuşmacı olarak katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunu ve Siteplus AŞ kurucusu Ufuk Coşkun, yaptığı konuşmada, "Girişimcilik Gerçekte Nedir, Nasıl Başarılı Olunur, Başarılı Bir İnsan Olmak İçin Öğrenciler Ne Yapmalıdır, Nasıl Gerçekçi Hayal Kurulur?" konularına değindi. Coşkun konuşmasında, başarılı iş adamlarından ve kendi yaşamından da örnekler vererek öğrenciler arasında farkındalık oluşturdu.

 

Ufuk Coşkun görsel destekli, işitsel ve interaktif olarak gerçekleştirdiği sunumların ardından öğrencilerin sorularını cevaplayarak öğrencilerin iş dünyası ile ilgili bildiklerini pekiştirmesine, sorularına cevap bulmasına ve mezun olduktan sonraki hayatlarıyla ilgili korkuları yenme yeteneği kazanmalarına yardımcı olmaya çalıştı.

 

Konferansın ardından Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Yıldız tarafından konuşmacıya teşekkür belgesi takdim edildi.



Haber Tarihi : 17.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER