“Hedef 2020 Doğru Tercih”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Millî Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından Çevrimiçi Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında canlı yayına katılarak VKS (Video Konferans Sistemi) ile “Hedef 2020 Doğru Tercih” adlı programın konuğu oldu. 


 
Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz’ın da katılımı ile gerçekleştirilen programın moderatörlüğünü Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Rehberlik Koordinatörü Bahattin Güneyin yaptı.


 
İlk olarak kendisini hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Yıldız, daha sonra Üniversitemizin fiziki ve altyapısı hakkında açıklama yaptı.


 
Rektör Yıldız; Üniversitemizde verilen yabancı dil eğitiminin hangi seviyede olduğu, değişim programları, bölümler ve öğretim üyesi sayısı, Hukuk Fakültesi son durumu, son günlerde sıkça karşılaşan üniversitemizin uzaktan eğitim ve teknolojik altyapısı, Üniversite–Sanayi iş birliği, Üniversitemiz sosyal ve kültürel alanlar ve yurtlar hakkında sorulan soruları yanıtladı.


 
Rektör Yıldız programın sonunda, “Biz yüz yüze eğitime hazırız. Ama eğitim yüz yüze olmazsa uzaktan eğitim noktasında da hazırlıklarımızı tamamladık. Çok teşekkür ediyorum böyle bir imkân sağladınız. Üniversitemizi tanıtım noktasında öğrencilerimize, velilerimize bilgi verme imkânı bulduk. Üniversitemizi rahatlıkla tercih edebilirler. Sivas huzurlu bir şehir. Öğrencinin rahatlıkla yaşayabileceği bir şehir. Üniversitemiz köklü bir üniversite. Bütün imkânlar var. Onları seven, görüşlerine önem veren bir yönetim var. Teşekkür ediyorum.” dedi.


 

 



Haber Tarihi : 21.07.2020

AYLARA GÖRE HABERLER