Üniversitemiz Mezun Bilgi Sistemi Hizmete Sunuldu

Üniversitemiz kurulduğu 1974’ten bugüne kadar 178.019 öğrenci mezun etti.

Ülkemizde ve yurt dışında çeşitli görevlerde çalışan Üniversitemiz mezunlarına ulaşabilmek, mezunlarımız arasındaki iletişimi daha etkin kılmak, üniversite bünyesindeki etkinlik ve projeleri mezunlarımızla paylaşmak ve geri dönüşüm mekanizmaları geliştirmek amacıyla “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi” hizmete sunuldu.

“Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi”yle Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimizi iş verenlerle sistem üzerinden bir araya getirerek onlara iş bulma fırsatı sağlanması ile birlikte iş verenlere de kalifiye eleman bulma noktasında kolaylık sağlanması amaçlanıyor.

Ayrıca mezun öğrencilerimizin İŞ-KUR ilanları, kamu personel alım ilanları ve akademik personel alım ilanlarına sistem üzerinden kolayca erişebilecekler.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden mezun olan tüm mezunlarımız Mezun Bilgi Sistemi’ne http://www.cumhuriyet.edu.tr/mezun/ linkinden üye olarak katılabileceklerdir.

Haber Tarihi : 25.07.2018