Koyulhisar MYO’da “Gençlik ve Gelecek” Konferansı

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptıran öğrencilerimizle tanışmak amacıyla Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ömer Aslan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Gençlik ve Gelecek” konulu konferans düzenlendi.

Etkinliğe Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Aslan, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansta Prof. Dr. Ömer ASLAN, öncelikle Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıran öğrencileri tebrik ederek tüm öğrencilere yeni akademik yılda başarılar diledi. Gençlikte yapılan eğitim, öğretim ve elde edilen deneyimlerin önemine vurgu yapan Arslan, gençlikte kazanılan bilgilerin tecrübelerin insanın gelecek inşasında en önemli hazinesi olduğunu ifade etti.

Açış konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ramazan DEMİR Meslek Yüksekokulunun tanıtımını yaparak öğrencilere eğitim öğretim düzeni, öğrencilerin hak ve sorumlulukları, sosyal etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Program Üniversitemiz tanıtım filminin izlenmesinin ardından düzenlenen müzik dinletisi ile sona erdi.

Haber Tarihi : 08.10.2018