Fakülte Birincilerine Teşekkür Belgesi Verildi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fakültelerini "fakülte birincisi" olarak kazanan öğrencilere gönderilen kutlama belgeleri, Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda yapılan törenle verildi.

Üniversitenin Senato toplantısı öncesinde düzenlenen törende Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Hakan Yekbaş, birinci öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın mektubunu okudu. Fakülte dekanlarının da hazır bulunduğu programda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, öğrencilere belgelerini verirken hayat boyu başarılı olmalarını dilediğini söyledi.

Yükseköğretim Kurul Başkanı Prof. Dr Saraç imzası taşıyan belgede, "Güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye'nin geleceği, sizlerin elinde olacaktır. Sizler yeni beyin gücü ile Türkiye'nin kalkınma odağısınız. Ülke, 2023 hedeflerine sizlerle ulaşacaktır." ifadelerine yer verildi.

Haber Tarihi : 07.11.2017