Merkezi Kafeterya Yenilenen Yüzü ile Öğrencileri Bekliyor

Üniversitemiz Merkezî Yemekhanesinde yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Uzun yıllardır Merkezî Yemekhane’nin birinci katında hizmet veren kafeterya,  yapılan yenileme çalışmalarının ardından hizmet vermeye başladı.

Fırın ve ızgara alanlarının da sterilizasyon şartları dikkate alınarak düzenlenen kafeteryada oturma alanları, yemek masaları ve sandalyeleri baştan aşağı yenilendi.

Yeni yüzü ile öğrenci ve personelimize hizmet verecek olan Merkezî Kafeterya’da etli ekmekten, Sivas köftesine, cipsten tosta kadar birçok ürün hazırlanmaktadır.

Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden Mini Konser

Eğitim-öğretim yılının açılması ile öğrencilerimiz için yenilenen Merkezî Kafeterya önünde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından 8-12 Ekim 2018 tarihleri arasında öğle yemeği saatlerinde mini konser düzenlenecek.

Öğrencilerin memnuniyeti ile karşılanan bu güzel uygulamada birçok öğrenci türkülere eşlik ederken, diğer yandan bol bol halay çektiler.

Haber Tarihi : 09.10.2018