SCÜ’de Eczane Eczacılığı Söyleşisi Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü (ESAYAK)  tarafından kariyer günleri kapsamında ‘Eczane Eczacılığı’  adlı söyleşi düzenledi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Bülent Saraç, 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahadır Eren, Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Ersin Daştan, Eczacı Odası Saymanı Ecz. Ferhat Bozpolat, Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Kübra Özdemir,  Eski Dönem Oda Başkanı Ecz. Uğur Akkuş,  Eczacılık Fakültesi ESAYAK Kulüb Akademik Danışmanı  Öğr. Gör. Ecz. Eda Sönmez Gürer, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından moderatörlüğünü, Eczacılık Fakültesi ESAYAK Kulübü Akademik Danışmanı  Öğr. Gör. Ecz. Eda Sönmez Gürer’in yaptığı söyleşide 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahadır Eren, Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Ersin Daştan, Eczacı Odası Saymanı Ecz. Ferhat Bozpolat, Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Kübra Özdemir ve Eski Dönem Oda Başkanı Ecz. Uğur Akkuş Eczane Eczacılığı konusunda bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

Program soru-cevap kısmının ardından teşekkür belgelerinin takdiminden sonra toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber Tarihi : 03.12.2021