Suşehri Sağlık Yüksekokulunda "Kendi Hayatınızın Lideri Olun” Semineri

Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü ve Suşehri Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Kulübü tarafından "Kendi Hayatınızın Lideri Olun" adlı seminer düzenlendi.

 

Düzenlenen programa, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer Tuğut, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

Programda açış konuşmasını yapan Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer Tuğut, "Öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız programlar düzenleyerek kişisel gelişiminize önemli ölçüde fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Bilgi bir ışık gibidir ve mutlaka sızacak bir yer bularak içeri girecektir. Bu ışıkla hayata daha farklı pencerelerden bakmalısınız. Hayatta gerçekleştireceğiniz her şeyin öncelikle kendiniz için olduğunu unutmayın. Bir iş yapıyorsanız bunu zorunluluk olarak görmeyin, işinizi severek yapın ve kendi hayatınızın lideri olun." dedi.

 

Açış konuşmasının ardından Eğitmen, Profesyonel Koç Gamze Amucaoğlu "Kendi Hayatınızın Lideri Olun" konulu sunumunu yaptı.

 

Eğitmen Gamze Amucaoğlu, sosyal sorumluluğun yapı taşlarından olan dürüstlük, sorumluluk, inanılırlık, tutarlılık, hoşgörü kavramlarına değinerek iletişime açık olmanın gerekliliğinden aynı zamanda da fikirlere, kişilik gelişimine açık olmanın ve kendi hayatının lideri olmanın öneminden bahsetti.

 

Yoğun katılımın gerçekleştiği program sonunda Müdür Dr. Öğr. Üyesi Tuğut, Gamze Amucaoğlu'na teşekkür belgesi takdim etti.



Haber Tarihi : 14.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER