Kore Büyükelçisi Cho Yunsoo, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak, 27 Eylül 2016 tarihinde düzenlenecek olan etkinliği görüşmek üzere Üniversitemize gelen Güney Kore Büyükelçisi Cho Yunsoo ve Güney Kore Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Dong Woo Cho, Rektör Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç’ı Rektörlük makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer ile Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette Büyükelçi Cho Yunsoo ve Müsteşar Dong Woo Cho, Rektör Vekili Prof. Dr. Kılıç ve Üniversitemiz yönetimi ile sohbet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Rektör Vekili Prof. Dr. Kılıç ve Üniversitemiz yönetimi, Büyükelçi Cho Yunsoo ve Müsteşar Dong Woo Cho’ya teşekkür ederek onlara Üniversitemiz hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Haber Tarihi : 15.08.2016