Basketbol ve Futbol Turnuvası Düzenlendi

14 Mart Tıp Bayramı Üniversitemizde çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle kutlandı.

Bu amaçla Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından Cumhuriyet Spor Salonu’nda basketbol ve voleybol turnuvası düzenlendi.

Tıp Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin katıldığı turnuvanın ödül törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa İlker Toker, Doç. Dr. İbrahim Gül, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aslan ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Prof. Dr. Çimen, “Hepinizin bayramını kutluyorum. Tıp Fakültesinin sportif faaliyetlerde daha da önde olmasını arzu ediyorum. İnşallah daha iyi yerde olacağız” dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Haber Tarihi : 15.03.2017