Şehit Yakınlarına, Gazilere ve Gazi Yakınlarına Yapılan Öncelikli Diş Tedavileri Aralıksız Sürüyor

Sivas Valiliği ve Cumhuriyet Üniversitesi arasında imzalanan ‘Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarına Diş Tedavi Hizmetlerinin Sağlanması İş birliği’ protokolü kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Şehit yakınlarına, Gazilere ve Gazi yakınlarına öncelik tanınarak gerçekleştirilen diş tedavi hizmetleri fakülte yönetimi tarafından titizlikle yürütülüyor.
 
Şehit yakınlarına, Gazilere ve Gazi yakınlarına tedavilerinin yanı sıra fakülte yemekhanesinde ikramlarda bulunuluyor. Bu bağlamda Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Vildan Bostancı, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler; Şehit yakınları, Gaziler ve Gazi yakınları ile birlikte yemek yediler.
 
Rektör Danışmanı Prof. Dr. Toparlı Şehit yakınlarına, Gazilere ve Gazi yakınlarına yönelik konuşmasında, ülke olarak şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçlu olduğumuzu dile getirdi. Prof. Dr. Toparlı, Şehit ve Gazi yakınlarımıza ve gazilerimize, “Sizler bizim başımızın tacısınız” diyerek bu hizmette emeği geçenlere gayret ve çabalarından dolayı teşekkür etti.



Haber Tarihi : 18.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER