Üniversitemiz Vakfı Koleji İlkokul Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Ettiler

Üniversitemiz Vakfı Koleji İlkokul öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a sınıflarına yerleştirilen “Akıllı Tahtalar” için teşekkür ziyaretine geldiler.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize Üniversitemiz Vakfı olarak gereken önemi vermekteyiz. Öğrencilerimizin, teknolojinin her türlü nimetinden faydalanmaları adına güncel teknolojik gelişmeler yakından takip edilip öğrencilerimizin istifadesine sunuluyor. Bu kapsamda bütün sınıflara “Akıllı Tahtalar” konulup bilgisayarlarla teknik destek verildi. Öğrenciler de bundan dolayı Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında çocuklar Rektörümüzle ve Üniversite ile ilgili sorular sordular. Okullarında spor salonu gibi ihtiyaç olacağını düşündükleri şeyleri Prof. Dr. Alim Yıldız’a ilettiler. Prof. Dr. Alim Yıldız da Üniversitemiz Vakfı olarak en kısa zamanda bu ihtiyaçları gidereceklerini söyledi.

Haber Tarihi : 06.01.2017