Kolpa Grubu Geceye Damga Vurdu

Üniversitemiz 2019 Bahar Şenliği kapsamında ünlü müzik grubu Kolpa öğrencilerimizle buluştu. Taha Akgül Spor Salonu’nda konser veren Kolpa grubu programa damga vurdu.

Kolpa’nın öncesinde sahneye çıkan ünlü sunucu Doğukan Alsay izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sahne performansıyla tam not alan Alsay, öğrencilerin unutulmaz anlar yaşamasını sağladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın da katıldığı ve yoğun katılımın olduğu konserde Grubun solisti Barış Yurtçu kendi şarkılarını ve Türk Pop Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. 'Böyle Ayrılık Olmaz' şarkısıyla konsere başlayan grup, 'Hoş Geldin Ayrılığa', 'Gurur Benim Neyime', 'Beni Aşka İnandır'ın yanı sıra 'Yıldızların Altında', 'Seni Yerler' gibi şarkıları söyledi. Şarkılara öğrenciler de eşlik etti.

Konserin sonunda yapılan çekilişte iki öğrenciye imzalı tişört hediye edildi. Program, Barış Yurtçu’ya çiçek verilmesiyle sona erdi.

Haber Tarihi : 16.04.2019