TÜBİTAK ARDEB 1001 Proje Önerisi Yazma Eğitimi

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “TÜBİTAK ARDEB 1001 Proje Önerisi Yazma Eğitimi” programı düzenlendi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak ile akademisyenler katıldı.

Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak verilen eğitim hakkında yaptığı açıklamada, “Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı Proje Destek Ofisi’nin üniversitemiz akademisyenler için düzenlediği “TÜBİTAK ARDEB 1001 Proje Önerisi Yazma Eğitimi” veriyoruz. Bu eğitim kapsamında çeşitli fakültelerden 16 akademisyenin katıldığı üç günlük eğitim programında 1001 projesi değerlendirme kriterleri göz önüne alınarak sunumlar yapıldı. Katılımcılar eğitim sonrasında da bir proje önerisi ortaya çıkarana kadar iki ay boyunca haftada bir gün danışmanlarıyla bir araya geleceklerdir.” dedi.

Haber Tarihi : 07.12.2018