Üniversitemiz ile Millî Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Cumhuriyet Üniversitesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında Fen ve Sosyal Bilimler Projesi/Programı Uygulanan İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitimde İş Birliği Protokol töreni düzenlendi.
 
Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, İhramcızade İmam Hatip Lisesi’ne Cumhuriyet Üniversitesi olarak gerek İlahiyat Fakültesi gerekse Eğitim Fakültesi’nde bulunan hocalarla destek vereceklerini ifade ederek bu projenin bütün Türkiye’de yapıldığını söyledi ve projenin hayırlı olmasını temenni etti.
 
Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise konuşmasında ülke genelinde olduğu gibi Sivas’ta da Proje İmam Hatip’in açıldığını söyleyerek, “Bakanlığımız, proje kapsamında Üniversitelerden destek alınmasını istiyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Üniversitesi ile bir proje imzaladık. Cumhuriyet Üniversitesi’nin hem İlahiyat hem de Eğitim Fakültelerinde bulunan değerli hocalarımızın hem de diğer hocalarımızın birikimlerinden istifade etmeye çalışacağız. Desteklerinden dolayı değerli Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy protokole imza attılar.



Haber Tarihi : 06.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER