EMOS V 2023 Geriatrik Aciller Kongresi Başladı

EMOS V 2023 Geriatrik Aciller Kongresi Başladı.

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi Turkuaz Salonda açılışı yapılan kongreye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Sivas İl Sağlık Müdürü Selçuk Moğulkoç, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz, İnönü Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi öncülüğünde düzenlenen kongre, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve Üniversitemizin tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yekbaş, kongrenin Acil Tıp dünyasına yapacağı katkılara değinerek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Sonrasında söz alan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim, kongrenin daha sonraki yıllarda da sürmesi temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlhan Korkmaz ise çok önemsedikleri bu kongrenin Sivas’ta yapılmasının önemine değindi.

Konuşmaların sonunda akademisyenlere teşekkür belgesi verildi.

Haber Tarihi : 05.05.2023