İlahiyat Fakültesi Öğrencilerimizden Gıda Bankası Ziyareti

İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası'nı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Özaydın, daha önce görev yaptığı fakülteden gelen misafirlere eşlik ederek, Gıda Bankası’nın işleyişiyle ilgili bilgi verdi.

Gıda Bankası’nın yapısı ve işleyişiyle diğer illere örnek olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Özaydın, bağışları ile katkı sağlayan hayır sahiplerinin çok önemli bir hayır işi yaptığını ifade etti.

İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan, Belediye Başkanı Sami Aydın ile bağış yapan ve emek veren herkesin, ihtiyaç sahipleri Gıda Bankası’ndan yararlanmaya devam ettikçe sevap kazanacağını belirterek, buraya katkısı olanlara teşekkür etti.

İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Gıda Bankası’nın; gıda, temizlik, giyim ve diğer reyonlarını yerinde gördükleri için memnuniyetlerini belirterek, Hayat Ağacı Derneği’ne katkı sağlayan hayır sahiplerinin, yaptıkları bağış neticesinde kazançlarının bereketli olması temennisinde bulundular.

Haber Tarihi : 29.04.2017