Cumhuriyet TEKNOKENT İş Fikri Üretme, Doğrulama ve İlham Kaynakları Eğitimine Katıldı.

Cumhuriyet TEKNOKENT, İş Fikri Üretme, Doğrulama ve İlham Kaynakları Eğitimi’ne Katıldı.

 

Düzenlenen eğitime, Üniversitemizin çeşitli fakültelerinden öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz, ve Cumhuriyet TEKNOKENT personeli katıldı.

 

Üniversitemiz, Cumhuriyet TEKNOKENT ve Erciyes Teknopark iş birliği ile İş Fikri Üretme, Doğrulama ve İlham Kaynakları eğitimi, Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Erciyes Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi personeli ve Sera Kuluçka Merkezi Yöneticisi Harun Karakoç, eğitim boyunca katılımcılara iş fikri üretme, doğrulama ve ilham kaynakları başlıkları altında etkileyici örnekler, teknikler ve görseller eşliğinde sunum yaptı.

 

Eğitim süresince katılımcılarda girişimcilik ruhunun oluşması adına çeşitli örnekler veren Karakoç, Sera Kuluçka Merkezi genç girişimcilerinden Şule Başaran’ı da katılımcılara deneyimlerini anlatması için etkinliğe çağırarak, genç girişimcilere yeni ufuklar açılması hedeflendiğini ifade etti. Eğitimde Şule Başaran, girişim hayatında karşılaştığı zorlukları, başarı hikâyelerini ve projesini katılımcılarla paylaştı.



Haber Tarihi : 04.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER