Akademisyenimize ve Öğrencimize Sözel Bildiri Ödülü

19-21 Nisan 2019 tarihlerinde Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen 6’ncı Uluslararası 10’uncu Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresi’nde Dr. Öğretim Üyesi Gülbahtiyar Demirel ve öğrencimiz Ünzile Yıldırım dereceye girdiler.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gülbahtiyar Demirel ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencisi Ünzile Yıldırım, “Fibrokistik Meme Değişiklikleri Olan Kadınların Kanser Olma Kaygısı ve Depresyon Durumuyla Başa Çıkma Tutumları” adlı çalışma ile Sözel Bildiri yarışmasında ikincilik ödülü almaya hak kazandılar.

Dr. Öğretim Üyesi Demirel ve Gülbahtiyar Yıldırım yaptıkları açıklamada böyle bir yarışmada ikincilik ödülü almanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bu ödül büyük, fedakârlıklarla yaptığımız çalışmaların karşılığı olarak bizi gayrete getirdi. Gelecek yıllarda birinciliği hedefliyoruz.” diye konuştular.

Haber Tarihi : 02.05.2019