Taraftar Tanıtım Günü

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesindeki ‘Üniversiteli Beşiktaşlılar Topluluğu’, Mühendislik Fakültesi bünyesindeki ‘Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler Topluluğu’ ve ‘Ultra Aslan Uni Kulübü, Edebiyat Fakültesi bünyesindeki ‘Üniversiteli Sivassporlular Topluluğu’ ile ‘Üniversiteli Trabzonsporlular Topluluğu’ “Taraftar Tanıtım Günü” programı düzenlendi.


Üniversitemiz Kültür Merkezi Cem Vehbi Aşkun Salonu’nda düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, Sivasspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftar grupları temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tanıtım programında yaptığı konuşmada, “Burada yaptığınız şey önemli; çünkü farklı takımlardan, farklı takımları destekleyen öğrencilerimiz bir araya gelerek böyle bir program yapmaları güzel. Biz hep şunu söylüyoruz; öğrenciyken, üniversitede okurken mutlaka bir kulüp çalışması içerisinde olun. Bunlar hayatınızda önemli izler taşıyacak ve okulunuzu bitirdikten sonra belki de size yol gösterecek şeylerdir. Sporla ilgim bir seyirci olarak Sivasspor maçlarına gidiyorum. Sporun birçok çeşidi var ama şu anda Türkiye’de ve dünyada en fazla akla futbol geliyor. Sağlıklı nesiller için, zaten hep spor yapılması gerektiği söyleniyor. Güzel bir uğraşınız var.” dedi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından taraftar gruplarının temsilcileri takımlarını ve yaptıkları çalışmaları anlatan sunum gerçekleştirdiler.
 



Haber Tarihi : 08.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER